Barnvakt hos Barnvaktis

Erfarenhet av barn

Vår framgångsfaktor är att ha de bästa barnvakterna. Arbete på förskola, som privat barnvakt, som idrottstränare eller liknande är exempel på hur du kan ha samlat den erfarenhet som är viktig. Dessutom vill vi att du har arbetat under en sammanhängande period som sträcker sig över minst några månaders tid.

Långsiktigt åtagande med familj

För att få kontinuitet och stabilitet vill vi att du har en fast sysselsättning såsom exempelvis studier eller är du kanske pensionerad från din tidigare karriär. Men minst 1,5 år vill vi att du ska kunna åta dig en familj. Vi går inte vidare med ansökningar där din tillvaro och framtid är oviss just på grund av att stabilitet är avgörande.

Skicka in en komplett ansökan

Skicka in ditt kompletta CV med foto och en separat beskrivning om varför just du passar bra som barnvakt! Tänk på att i detalj beskriva i vilka sammanhang du arbetat med barn, åldrar, och under hur lång period. Du ansöker genom att klicka på knappen nedan.

Inför intervju hos Barnvaktis

Uppfyller du kvalifikationerna så kommer du att bli uppringd för en kort telefonintervju. Efter telefonintervjun kan du bli inbjuden till en personlig intervju. Här tar du med dig; - Id- kort/körkort - Två referenspersoner som är relevanta för jobbet som barnvakt samt kontaktinformation till dessa - Ditt utskrivna CV - Utdrag ur polisens belastningsregister (originalet! ej kopia). 1. Börja alltid med att begära ett utdrag ur polisens belastningsregister. Utdrag får du genom polisens hemsida http://www.polisen.se. Klicka dig vidare till service/blanketter. OBS. Du ska beställa register för skola och barnomsorg. Snabbast är om du fyller i blanketten, skriver under, scannar och mailar in till registerutdrag@polisen.se! Det kan ta upp till två veckor att få från det att du skickat in det.
Slide 1slide 2slide 3

Skicka in din ansökan

Du kommer förmodligen att ha ett av de roligaste och mest givande jobben! Allt det engagemang du investerar i barnen och familjen betalar sig snabbt. Flera gånger om. Dessutom får du en fantastisk erfarenhet för framtiden som kan vara guld värd i din karriär.

Sök nu

Börja jobba

Om du kommer igenom rekryteringsprocessen så blir du en del av vår barnvaktspool. Du blir kontaktad så snart vi hittar en familj som matchar din profil och dina önskemål om arbetstider. Ju mer flexibel du är med tider, ju lättare är det att hitta uppdrag till dig!