Varför ska du välja Barnvaktis?

Bra merit för framtiden

Att redan medan du studerar skaffa dig arbetserfarenhet har du igen senare i livet. Att visa att du är engagerad, kan axla stort ansvar och har god kommunikativ förmåga. Vi är gärna referens för medarbetare som gör en riktigt bra insats hos oss.

Du får stöttning i ditt arbete

Många av Barnvaktis medarbetare rekommenderar sina vänner, syskon och bekanta att jobba hos oss. Alla vet vi hur viktigt det är att ha en ledare som kan ge stöd, svara på frågor och ge tips och råd. Det är ett av de viktigaste ansvar vi har och tar på oss när du arbetar på Barnvaktis.

Roligt jobb med stor frihet

Vi får ofta höra "när jag är hos barnen så har vi så roligt tillsammans, det känns inte som att jag jobbar". Givetvis har du tydliga ramar för det ansvar du har för att ta hand om barnen. Samtidigt har du stor frihet att hitta på lekar, och roligt pyssel. Det är bara din och barnens fantasi som sätter gränserna.

Utbildning och försäkring

För att du ska vara så väl förberedd som möjligt så har vi introduktion och HLR-utbildning för våra nya medarbetare. När du väl arbetar så täcks du av ansvarsförsäkring och olycksfallsförsäkring. Detta berättar vi mer om under anställningsprocessen.
Slide 1slide 2slide 3

Skicka in din ansökan

Du kommer förmodligen att ha ett av de roligaste och mest givande jobben! Allt det engagemang du investerar i barnen och familjen betalar sig snabbt. Flera gånger om. Dessutom får du en fantastisk erfarenhet för framtiden som kan vara guld värd i din karriär.

Sök nu

Börja jobba

Om du kommer igenom rekryteringsprocessen så blir du en del av vår barnvaktspool. Du blir kontaktad så snart vi hittar en familj som matchar din profil och dina önskemål om arbetstider. Ju mer flexibel du är med tider, ju lättare är det att hitta uppdrag till dig!